Stort 3D
Stort 3D
Stort 3D
Stort 3D
Stort 3D
Stort 3D

Stort 3D

Vi beger oss ut på en resa längre ut i rymden än var någon annan människa någonsin varit, från vårt eget solsystem hela vägen ut till Big Bang. Allt vi ser är verkligt, baserat på verklig data inhämtad av oss människor.

  • Domföreställning

Rymden är ofattbart stor. Tack vare vår nyfikenhet och strävan efter kunskap har vi människor drivits till att utforska rymden och lärt oss mer om universum. Med Eva Röse som berättarröst beger vi oss iväg på en resa längre ut i rymden än var någon annan människa någonsin varit. Allting vi får se på vår resa är baserat på verklig data som inhämtats tack vare mänsklighetens tekniska framsteg och många års forskning. Stort visar oss hur ofattbart stor rymden är – och att det fortfarande finns oerhört mycket kvar att utforska.

Viktigt att veta
– Stort är en domföreställning som visas i Wisdome Göteborg. För att se domföreställningen bör man vara minst 4 år, då det förkommer starkt ljus och kraftigt ljud.
– Alla som ser en domföreställning behöver en egen Wisdomebiljett. Alla behöver också entré eller årskort till Universeum för att kunna besöka Wisdome.
– Kom till Universeum senast 20 minuter innan domföreställningen startar. Då hinner du gå genom entréspärrarna och ta dig till Wisdome Göteborg i tid. Tänk på att din bokade entrétid måste vara innan domföreställningens starttid.

Titel: Stort 3D – en kosmisk resa genom tid och rum
Format: Fulldome, 3D
Upplösning: 8K, 60 fps
Längd: 34 minuter
Språk: Svenska
Rekommenderad ålder: Från 8 år

Vad:
  • Domföreställning
Språk:
  • Svenska
Plats:
Wisdome (plan 7)

Köp din biljett här

Gradängen i Wisdome Göteborg

Viktigt om Wisdome under Universeums ordinarie öppettider.

Wisdome ingår inte i entrén eller årskortet. För att se en föreställning behöver du köpa en separat Wisdomebiljett. Alla som ser en föreställning behöver en egen Wisdomebiljett.

Föreställningen startar den tid som står på biljetten. Kom till Universeum senast 20 minuter innan för att hinna passera entréspärrarna och ta dig till Wisdome på plan 7. Insläppet stänger när föreställningen startar.

Det förekommer starkt ljus och kraftigt ljud i Wisdome. Därför är minimiålder 4 år.