matupplevelser för stora som små.
Hållbart och njutbart. Det är vår matfilosofi. Allt vi lägger på tallriken är valt med omsorg, för att du och världen ska må bra. Idag och i framtiden.
Det är Chalmers Konferens & Restauranger som driver vår restaurang och kafé, med fokus på god och hållbar mat.
Vår meny.
I restaurangen utgår vi från mat i säsong. Dagens rätt bestäms dagen innan av vår köksmästare. Vad det blir beror på vilka råvaror som finns tillgängliga, i vårt skafferi och hos våra leverantörer. På så vis kan vi laga hållbar mat med minimalt matsvinn.
- Dagens rätt vardagar
-
Serveras måndag till fredag.
Dagens vegetariska/dagens fisk/dagens kött (129 kr)
Bröd, salladsskål, härtappat vatten samt ekologiskt kaffe ingår. - Dagens rätt helgdagar
-
Serveras lördag, söndag och helgdagar.
Helgens vegetariska/helgens fisk (149 kr)
Härtappat vatten samt ekologiskt kaffe ingår. - Alltid på menyn
-
Räkmacka (169 kr)
Danskt rågbröd, kokt ägg, majonnäs, sallad & citronKöttbullar (149 kr)
Potatismos, lingonsylt, pressgurka, gräddsås - Barnmeny
-
Pannkakor (75 kr)
Vispgrädde, syltKöttbullar (75 kr)
Potatismos, lingonsylt, pressgurka, gräddsåsÄrtans vegetariska bolognese (85 kr)
Bolognese på ärta, pasta penne, parmesan

Vi bidrar till minskade CO2-utsläpp.
Gemensamt för vår restaurang och vårt kafé är att vi bedriver ett tydligt hållbarhetsarbete där vi klimatmärker alla rätter med CO2-ekvivalenter. Det innebär att du kan se hur stort koldioxidutsläpp maten avger totalt.

Minskat matsvinn med generation waste.
Vårt samarbete med Generation Waste gör att vi kan mäta vårt matsvinn – dag för dag. Det gör att vi kan öka medvetenheten om matsvinn hos såväl personal som gäster och samarbetspartners.