Paket: Entré + domföreställning Dinosaurier 2D
Paket: Entré + domföreställning Dinosaurier 2D
Paket: Entré + domföreställning Dinosaurier 2D
Paket: Entré + domföreställning Dinosaurier 2D

Paket: Entré + domföreställning Dinosaurier 2D

Entré till Universeum med fri tillgång till alla utställningar och aktiviteter + domföreställningen Dinosaurier i Wisdome Göteborg. Entré till Universeum när du vill – men senast 20 minuter innan domföreställningen i Wisdome Göteborg startar. Förboka biljett för att säkra din plats – alltid bästa pris online!

  • Wisdome

I paketet ingår entrébiljett till samtliga utställningar och aktiviteter plus biljett till domföreställningen Dinosaurier i Wisdome Göteborg.

När du köper detta paket väljer du själv entrétid. Kom till Universeum när du vill – men senast 20 minuter innan domföreställningen i Wisdome Göteborg startar. Då hinner du gå genom entréspärrarna och ta dig till Wisdome Göteborg i tid.

Entré
Upplev Universeum – få kunskap och kraft att göra jorden till en bättre och mer hållbar plats att leva på. Universeum rymmer vetenskap och upplevelser om hela världen – från stora världshav och tropisk regnskog till artificiell intelligens, människokroppen och den oändliga rymden.

Dinosaurier
Celeste älskar dinosaurier. Hon förbereder en presentation för sin klass om hur de dog ut när Månen ställer en lockande fråga: Tänk om det fortfarande finns dinosaurier bland oss? Celeste följer med Månen på en resa genom tiden, till jorden som den var för mycket länge sedan. De får se de fascinerande förvandlingar som dessa djur genomgick under miljontals år, som genom evolutionen blev jättelika varelser, bepansrade fyrfotingar och superrovdjur, fram till den dag då katastrofen orsakade en massutrotning på jorden. Men allt gick inte förlorat. Celeste upptäcker nyckeln till dinosauriernas överlevnad.

Viktigt att veta
– Dinosaurier är en domföreställning som visas i Wisdome Göteborg. För att se domföreställningen bör man vara minst 4 år, då det förkommer starkt ljus och kraftigt ljud. Alla som ser en domföreställning behöver en egen Wisdomebiljett.
– Alla från 3 år behöver också entré eller årskort till Universeum för att kunna besöka Wisdome Göteborg.
– Kom till Universeum senast 20 minuter innan domföreställningen startar.

Titel: Dinosaurier – en berättelse om överlevnad (Dinosaurs – a story of survival)
Format: Fulldome, 2D
Upplösning: 4K, 30 fps
Längd: 28 minuter
Språk: Svenska
Rekommenderad ålder: Från 6 år

Vad:
  • Domföreställning

Köp din biljett här