PAKET: Entré + Dinosaurier 2D

PAKET: Entré + Dinosaurier 2D

Entré till Universeum med fri tillgång till alla utställningar och aktiviteter + domföreställningen Dinosaurier i Wisdome. Entré till Universeum när du vill under dagen – men senast 20 minuter innan domföreställningen startar.

  • Wisdome

I paketet ingår entrébiljett till samtliga utställningar och aktiviteter plus biljett till domföreställningen Dinosaurier i Wisdome Göteborg.

När du köper paketet väljer du själv entrétid. Kom till Universeum när du vill – men senast 20 minuter innan domföreställningen startar. Då hinner du gå genom entréspärrarna och ta dig till Wisdome i tid.

Entré
Upplev Universeum – få kunskap och kraft att göra jorden till en bättre och mer hållbar plats att leva på. Universeum rymmer vetenskap och upplevelser om hela världen – från stora världshav och tropisk regnskog till artificiell intelligens, människokroppen och den oändliga rymden.

Dinosaurier
Celeste älskar dinosaurier. Hon förbereder en presentation för sin klass om hur de dog ut när Månen ställer en lockande fråga: Tänk om det fortfarande finns dinosaurier bland oss? Celeste följer med Månen på en resa genom tiden, till jorden som den var för mycket länge sedan. De får se de fascinerande förvandlingar som dessa djur genomgick under miljontals år, som genom evolutionen blev jättelika varelser, bepansrade fyrfotingar och superrovdjur, fram till den dag då katastrofen orsakade en massutrotning på jorden. Men allt gick inte förlorat. Celeste upptäcker nyckeln till dinosauriernas överlevnad.

Viktigt att veta
– Dinosaurier är en domföreställning som visas i Wisdome. För att se domföreställningen bör man vara minst 4 år, då det förkommer starkt ljus och kraftigt ljud.
– Alla som ser en domföreställning behöver en egen Wisdomebiljett.
– Kom till Universeum senast 20 minuter innan domföreställningen startar

Titel: Dinosaurier – en berättelse om överlevnad
Rekommenderad ålder: Från 6 år
Längd: 28 minuter
Språk: Svenska

Format: Fulldome, 2D
Upplösning: 4K, 30 fps

Vem:
  • Familj (barn 0–6 år)
  • Familj (barn >7 år)
Vad:
  • Domföreställning
Språk:
  • Svenska
Plats:
Wisdome (plan 7)

Köp din biljett här