PAKET: Entré + 3-2-1 Liftoff! 2D

PAKET: Entré + 3-2-1 Liftoff! 2D

Entré till Universeum med fri tillgång till alla utställningar och aktiviteter + domföreställningen 3-2-1 Liftoff i Wisdome. Entré till Universeum när du vill under dagen – men senast 20 minuter innan domföreställningen startar.

  • Wisdome

I paketet ingår entrébiljett till samtliga utställningar och aktiviteter plus biljett till domföreställningen 3-2-1 Liftoff i Wisdome Göteborg.

När du köper detta paket väljer du själv entrétid. Kom till Universeum när du vill – men senast 20 minuter innan domföreställningen startar. Då hinner du gå genom entréspärrarna och ta dig till Wisdome i tid.

Entré
Upplev Universeum – få kunskap och kraft att göra jorden till en bättre och mer hållbar plats att leva på. Universeum rymmer vetenskap och upplevelser om hela världen – från stora världshav och tropisk regnskog till artificiell intelligens, människokroppen och den oändliga rymden.

3-2-1 Liftoff!
Det finns många berättelser om rymden. Den här handlar om hur svårt det är att ta sig dit.

Ivar bor på ett skrotupplag, en perfekt plats för hans många experiment och uppfinningar. En dag hör han en smäll. I sin trädgård hittar Ivar en krater med en skadad robot. Hur kom den hit? Ivar reparerar roboten och får reda på att den fallit från ett rymdskepp som befinner sig i jordens omloppsbana. Men rymdskeppet är på väg till planeten Mars och ska lämna om bara tre dagar!

Så börjar Ivars stora äventyr. Kommer han att lyckas hjälpa roboten tillbaka till rymdskeppet och vänner där i tid? Följ Ivars och robotens spännande äventyr och upptäck vad som krävs för att ta sig till rymden och tillbaka.

Viktigt att veta
– 3-2-1 Liftoff är en domföreställning som visas i Wisdome. För att se domföreställningen bör man vara minst 4 år, då det förkommer starkt ljus och kraftigt ljud.
– Alla som ser en domföreställning behöver en egen Wisdomebiljett.
– Kom till Universeum senast 20 minuter innan domföreställningen startar.

Titel: 3-2-1 Liftoff! - Hamstern Ivars rymdäventyr
Rekommenderad ålder: Från 4 år
Längd: 32 minuter
Format: Fulldome
Upplösning: 4K, 30fps
Språk: Svenska

Vem:
  • Familj (barn 0–6 år)
  • Familj (barn >7 år)
  • Unga vuxna
  • Vuxna
Vad:
  • Domföreställning
Språk:
  • Svenska

Köp din biljett här