Dinosaurier 2D
Dinosaurier 2D
Dinosaurier 2D
Dinosaurier 2D

Dinosaurier 2D

Följ med på en resa genom tiden och evolutionen! Celeste och Månen gör en hisnande resa till dinosauriernas tid och avslöjar hemligheter om dessa mäktiga varelsers förflutna och framtida öden. Dog verkligen alla ut – eller finns det dinosaurier på jorden än idag?

  • Domföreställning

Celeste älskar dinosaurier. Hon förbereder en presentation för sin klass om hur de dog ut när Månen ställer en lockande fråga: Tänk om det fortfarande finns dinosaurier bland oss? Celeste följer med Månen på en resa genom tiden, till jorden som den var för mycket länge sedan. De får se de fascinerande förvandlingar som dessa djur genomgick under miljontals år, som genom evolutionen blev jättelika varelser, bepansrade fyrfotingar och superrovdjur, fram till den dag då katastrofen orsakade en massutrotning på jorden. Men allt gick inte förlorat. Celeste upptäcker nyckeln till dinosauriernas överlevnad.

Viktigt att veta
– Dinosaurier är en domföreställning som visas i Wisdome Göteborg. För att se domföreställningen bör man vara minst 4 år, då det förkommer starkt ljus och kraftigt ljud.
– Alla som ser en domföreställning behöver en egen Wisdomebiljett. Alla behöver också entré eller årskort till Universeum för att kunna besöka Wisdome Göteborg.
– Kom till Universeum senast 20 minuter innan domföreställningen startar. Då hinner du gå genom entréspärrarna och ta dig till Wisdome Göteborg i tid. Tänk på att din bokade entrétid måste vara innan domföreställningens starttid.

Titel: Dinosaurier – en berättelse om överlevnad (Dinosaurs – a story of survival)
Rekommenderad ålder: Från 6 år
Format: Fulldome, 2D
Upplösning: 4K, 30 fps
Längd: 28 minuter
Språk: Svenska

What - Learning environments and programs:
  • Rek. ålder från 6 år. Egen platsbiljett krävs. Biljett endast giltig tillsammans med entré eller årskort. Minimiålder i Wisdome 4 år.
Längd:
  • 28 min
Plats:
Wisdome (plan 7)

Köp din biljett här