Dinosaurier 2D
Dinosaurier 2D
Dinosaurier 2D
Dinosaurier 2D

Dinosaurier 2D

Följ med på en resa genom tiden och evolutionen! Celeste och Månen beger sig på ett hisnande äventyr till dinosauriernas tid och avslöjar hemligheter om dessa mäktiga varelsers förflutna och framtida öden. Dog verkligen alla ut – eller finns det dinosaurier på jorden än idag?

  • Domföreställning

Celeste älskar dinosaurier. Hon förbereder en presentation för sin klass om hur de dog ut när Månen ställer en lockande fråga: Tänk om det fortfarande finns dinosaurier bland oss? Celeste följer med Månen på en resa tillbaka i tiden, till jorden som den var för mycket länge sedan. De får se de fascinerande utvecklingar som dessa djur genomgick under miljontals år, som genom evolutionen blev jättelika varelser, bepansrade fyrfotingar och superrovdjur, fram till den dag då katastrofen orsakade en massutrotning på jorden. Men allt och alla dog inte. Celeste upptäcker nyckeln till dinosauriernas överlevnad.

Dinosaurier är en domföreställning som visas i Wisdome Göteborg. För att se domföreställningen bör man vara minst 4 år, då det förkommer starkt ljus och kraftigt ljud. Alla som ser en domföreställning behöver en egen Wisdomebiljett. Alla från 3 år behöver också entré eller årskort till Universeum för att kunna besöka Wisdome Göteborg.

Titel: Dinosaurier – en berättelse om överlevnad (Dinosaurs – a story of survival)
Rekommenderad ålder: Från 4 år
Längd: 28 minuter
Språk: Svenska
Format: Fulldome, 2D
Upplösning: 4K, 30 fps

Vem:
  • Familj (barn 0–6 år)
  • Familj (barn >7 år)
Vad:
  • Domföreställning
Språk:
  • Svenska
Plats:
Wisdome (plan 7)

Köp din biljett här

Gradängen i Wisdome Göteborg

Viktigt om Wisdome.

Wisdome ingår inte i entrén eller årskortet. För att se en föreställning behöver du köpa en separat Wisdomebiljett. Alla som ser en föreställning behöver en egen Wisdomebiljett.

Det förekommer starkt ljus och kraftigt ljud i Wisdome. Därför är minimiålder 4 år.

Föreställningen startar den tid som står på biljetten. Kom till Universeum senast 20 minuter innan för att hinna passera entréspärrarna och ta dig till Wisdome på plan 7. Insläppet stänger när föreställningen startar.