Kvällsföreställning: Stort 3D
Kvällsföreställning: Stort 3D
Kvällsföreställning: Stort 3D
Kvällsföreställning: Stort 3D
Kvällsföreställning: Stort 3D

Kvällsföreställning: Stort 3D

Vi beger oss ut på en resa längre bort i rymden än någon annan människa någonsin varit, från vårt eget solsystem hela vägen ut till Big Bang. Allt vi ser är verkligt, baserat på verklig data inhämtad av oss människor.

  • Entré

Rymden är ofattbart stor. Tack vare vår nyfikenhet och strävan efter kunskap har vi människor drivits till att utforska rymden och lärt oss mer om universum. Med Eva Röse som berättarröst beger vi oss iväg på en resa längre ut i rymden än någon annan människa någonsin varit. Allting vi får se på vår resa är baserat på verklig data som inhämtats tack vare mänsklighetens tekniska framsteg och många års forskning. Stort visar oss hur ofattbart stor rymden är – och att det fortfarande finns oerhört mycket kvar att utforska.

Titel: Stort 3D – en kosmisk resa genom tid och rum
Rekommenderad ålder: Från 8 år
Längd: 34 minuter
Språk: Svenska
Berättarröst: Eva Röse
Format: Fulldome, 3D
Upplösning: 8K, 60 fps

Vem:
  • Familj (barn >7 år)
  • Unga vuxna
  • Vuxna
Vad:
  • Domföreställning
Språk:
  • Svenska
Plats:
Wisdome (plan 7)

Köp din biljett här

Vy över gradängen och projiceringsytan i Wisdome

Viktigt om Wisdome på kvällstid.

För att se en kvällsföreställning behövs endast en Wisdomebiljett – övriga Universeum är stängt. Alla som ser en föreställning behöver en egen Wisdomebiljett.

Det förekommer starkt ljus och kraftigt ljud i Wisdome. Därför är minimiålder 4 år.

Kom i god tid till Universeum för att hinna passera entréspärrarna och ta dig till Wisdome på plan 7. Föreställningen startar den tid som står på biljetten. Biljetten är giltig 30 minuter innan föreställningens starttid. Den scannas först i entréspärrarna i foajén och sedan vid insläppet till Wisdome. Insläppet stänger när föreställningen startar.