Blue Whales 2D
Blue Whales 2D
Blue Whales 2D
Blue Whales 2D
Blue Whales 2D
Blue Whales 2D
Blue Whales 2D
Blue Whales 2D
Blue Whales 2D
Blue Whales 2D

Blue Whales 2D

Följ med på en oförglömlig resa som utforskar de magnifika blåvalarnas värld, en art som återhämtar sig från randen av utrotning. Vidunderliga scener ovan och under ytan ger oss ny förståelse för det största djuret som någonsin har levt.

  • Domföreställning

I Blue Whales följer vi två forskningsexpeditioner – en för att hitta en försvunnen population av blåvalar utanför de exotiska Seychellerna, den andra för att dokumentera valfamiljer i den mexikanska kaliforniaviken. Från dess nästan obegripliga storlek, spektakulära födovanor och imponerande långdistanskommunikation till den överraskande roll blåvalar spelar för havens hälsa, erbjuder föreställningen en mäktig inblick i livet dessa djur lever – och de extremer forskare måste utstå för att studera dem.

Föreställningen är en inspirerande berättelse som förändrar vår syn på det största djur som någonsin har levt. I ensembeln med delfiner, kaskelotvalar, sjölejon och späckhuggare innehar blåvalen huvudrollen, i naturlig storlek och omslutande 360 grader på den gigantiska skärmen!

Titel: Blue Whales – Return of the Giants
Rekommenderad ålder: Från 4 år
Längd: 45 minuter
Språk: Svenska
Berättarröst: Clara Henry

Format: Partial dome
Upplösning: 6K, 24fps

Vem:
  • Familj (barn 0–6 år)
  • Familj (barn >7 år)
  • Unga vuxna
  • Vuxna
Språk:
  • Svenska
Plats:
Wisdome (plan 7)

Köp din biljett här

Gradängen i Wisdome Göteborg

VIKTIGT OM WISDOME.

Wisdome ingår inte i entrén eller årskortet. För att se en föreställning behöver du köpa en separat Wisdomebiljett. Alla som ser en föreställning behöver en egen Wisdomebiljett.

Det förekommer starkt ljus och kraftigt ljud i Wisdome. Därför är minimiålder 4 år.

Föreställningen startar den tid som står på biljetten. Kom till Universeum senast 20 minuter innan för att hinna passera entréspärrarna och ta dig till Wisdome på plan 7. Insläppet stänger när föreställningen startar.