Dinosaurier + Entré Universeum
Dinosaurier + Entré Universeum
Dinosaurier + Entré Universeum
Dinosaurier + Entré Universeum

Dinosaurier + Entré Universeum

Entré + domföreställningen Dinosaurier. I paketet ingår fri entré till Universeum med alla utställningar och aktiviteter plus domföreställningen Dinosaurier som visas i Wisdome.

Upplev Universeum – få kunskap och kraft att göra jorden till en bättre och mer hållbar plats att leva på.

Universeum rymmer vetenskap och upplevelser om hela världen – från stora världshav och tropisk regnskog till artificiell intelligens, människokroppen och den oändliga rymden. I entréblijetten ingår samtliga utställningar, labb och aktiviteter plus domföreställningen Dinosaurier som visas i Wisdome.Dinosaurier – En berättelse om överlevnad


Celeste älskar dinosaurier. Hon förbereder en presentation för sin klass om hur de dog ut när Månen ställer en lockande fråga: Tänk om det fortfarande finns dinosaurier bland oss? Celeste följer med Månen på en resa genom tiden, till jorden som den var för mycket länge sedan. De får se de fascinerande förvandlingar som dessa djur genomgick under miljontals år, som genom evolutionen blev jättelika varelser, bepansrade fyrfotingar och superrovdjur, fram till den dag då katastrofen orsakade en massutrotning på jorden. Men allt gick inte förlorat. Celeste upptäcker nyckeln till dinosauriernas överlevnad.


Fulldome 2D

Upplösning: 4k, 30 fps

Speltid: 28 min

Språk: Svenska

Köp din biljett här