3-2-1 Liftoff! 2D

3-2-1 Liftoff! 2D

Hamstern Ivar är forskare och uppfinnare. Han försöker hjälpa en robot som kraschat på jorden tillbaka till sitt rymdskepp. Det visar sig vara svårare än man kan tro... 3-2-1 Liftoff! är en äventyrlig animerad föreställning om modet och påhittigheten som krävs för att ta sig ut i rymden och tillbaka.

Det finns många berättelser om rymden. Den här handlar om hur svårt det är att ta sig dit.

Ivar bor på ett skrotupplag, en perfekt plats för hans många experiment och uppfinningar. En dag hör han en smäll. I sin trädgård hittar Ivar en krater med en skadad robot. Hur kom den hit? Ivar reparerar roboten och får reda på att den fallit från ett rymdskepp som befinner sig i jordens omloppsbana. Men rymdskeppet är på väg till planeten Mars och ska lämna om bara några timmar!

Så börjar Ivars stora äventyr. Kommer han att lyckas hjälpa roboten tillbaka till rymdskeppet och vänner där i tid? Följ Ivars och robotens spännande äventyr och upptäck vad som krävs för att ta sig till rymden och tillbaka.

Titel: 3-2-1 Liftoff! – Hamstern Ivars rymdäventyr
Rekommenderad ålder: Från 4 år
Längd: 32 minuter
Språk: Svenska
Format: Fulldome
Upplösning: 4K, 30fps

Vem:
  • Familj (barn 0–6 år)
  • Familj (barn >7 år)
Vad:
  • Domföreställning
Språk:
  • Svenska
Plats:
Wisdome (plan 7)

Köp din biljett här

Gradängen i Wisdome Göteborg

Viktigt om Wisdome.

Wisdome ingår inte i entrén eller årskortet. För att se en föreställning behöver du köpa en separat Wisdomebiljett. Alla som ser en föreställning behöver en egen Wisdomebiljett.

Det förekommer starkt ljus och kraftigt ljud i Wisdome. Därför är minimiålder 4 år.

Föreställningen startar den tid som står på biljetten. Kom till Universeum senast 20 minuter innan för att hinna passera entréspärrarna och ta dig till Wisdome på plan 7. Insläppet stänger när föreställningen startar.