Upplevelsebaserat lärande på Universeum.

Universeum är en kompletterande lärresurs med unika lärmiljöer. Det som är svårt att skapa i klassrummet kan upplevas på Universeum. Här bygger utforskandet på upplevelsebaserat lärande. Det ger praktisk erfarenhet av det barnen eller eleverna ska lära om, liksom många möjligheter att ställa nya frågor, experimentera och analysera det som händer.

Årskortet ger fri entré alla helg- och lovfria vardagar och är giltigt i ett år från dagen det aktiveras.

Pris.

Årskort grundskola gäller för alla elevgrupper inom ett stadie (F–3, 4–6 och 7–9). Årskort gymnasieskola gäller för alla elevgrupper inom ett program.

För mer information, offert eller köp av årskort för förskola, grundskola och gymnasieskola, kontakta Maria Wirén på 070-936 80 36 eller [email protected].

Förskola

Pris beror på antal barn från 3 år

Grundskola

En parallell: 7 500 kr
Två paralleller: 15 000 kr
Tre paralleller: 17 500 kr
Fyra paralleller: 18 750 kr

Gymnasieskola

En parallell: 7 500 kr
Två paralleller: 15 000 kr
Tre paralleller: 17 500 kr
Fyra paralleller: 18 750 kr

En guide visar montern "cykla till månen" för några entusiastiska barn inne i utställningen Rymdresan.

Workshop med Universeumpedagog.

En workshop kan adderas till skolbesöket för 1 200 kr/förskolegrupp eller skolklass. Alla workshops har tydlig koppling till aktuella kursplaner. Våra pedagoger anpassar innehållet efter gruppens behov och förutsättningar.

Boka workshop

Vem bor i BRF Blåmesen? Ett litet barn utforskar den stora fågelhålken nere i Miniverseum.

Uppdragspåsar för förskolan.

För förskolegrupper finns särskilda uppdragspåsar anpassade för barn upp till 6 år att låna kostnadsfritt. Uppdragspåsar kan inte förbokas, utan hämtas i informationen.

Boka alltid skolbesöket i förväg.

För att säkra hög kvalitet i både upplevelser och lärande ska alla skolbesök förbokas. Det görs enkelt via vår onlinebokning – årskortet är helt digitalt. Vid bokning uppges en kod som aktiverar kostnadsfri entré.

Boka skolbesök