PAKET: Entré + Mysteries of the Unseen World 3D

PAKET: Entré + Mysteries of the Unseen World 3D

Entré till Universeum med fri tillgång till alla utställningar och aktiviteter + domföreställningen Mysteries of the Unseen World i Wisdome. Entré till Universeum när du vill under dagen – men senast 20 minuter innan domföreställningen startar.

  • Domföreställning

I paketet ingår entrébiljett till samtliga utställningar och aktiviteter plus biljett till domföreställningen Mysteries of the Unseen World i Wisdome Göteborg.

När du köper detta paket väljer du själv entrétid. Kom till Universeum när du vill – men senast 20 minuter innan domföreställningen startar. Då hinner du gå genom entréspärrarna och ta dig till Wisdome i tid.

Entré
Upplev Universeum – få kunskap och kraft att göra jorden till en bättre och mer hållbar plats att leva på. Universeum rymmer vetenskap och upplevelser om hela världen – från stora världshav och tropisk regnskog till artificiell intelligens, människokroppen och den oändliga rymden.

Mysteries of the Unseen World
Vad händer runt omkring oss varje dag som inte kan upptäckas med blotta ögat? Mysteries of the Unseen World sätter fokus på det som är bortom vår mänskliga synförmåga, men bokstavligen sker precis framför oss. En föreställning om naturvetenskapliga fenomen och tekniken som öppnar våra ögon för en annars osynlig värld.

Med höghastighetskameror, intervallfotografering, elektronmikroskop och nanoteknik kan vi se bortom det som normalt syns framför oss. Den avancerade tekniken låter oss utforska processer, varelser och händelser som förut var oåtkomliga för alla utom forskarna. Hur stor är en loppa, ett kvalster eller en nanopartikel? Vad finns runt omkring oss i luften som vi andas in? Vad kan hända under en mikrosekund och hur förändras vår omgivning under ett år?

Det finns otaliga naturvetenskapliga fenomen som det mänskliga ögat inte kan uppfatta. De sker för långsamt eller för snabbt, eller så är de så väldigt små eller alldeles för stora. Föreställningen skapar förståelse och fascination för allt det dolda som sker omkring oss.

Viktigt att veta
– Mysteries of the Unseen World är en domföreställning som visas i Wisdome. För att se domföreställningen bör man vara minst 4 år, då det förkommer starkt ljus och kraftigt ljud.
– Alla som ser en domföreställning behöver en egen Wisdomebiljett.
– Kom till Universeum senast 20 minuter innan domföreställningen startar.

Titel: Mysteries of the Unseen World
Längd: 40 minuter
Format: Partial dome
Upplösning: 4K, 30fps
Språk: Svenska
Rekommenderad ålder: Från 6 år

Vem:
  • Familj (barn 0–6 år)
  • Familj (barn >7 år)
  • Unga vuxna
  • Vuxna
Vad:
  • Domföreställning
Språk:
  • Svenska

Köp din biljett här