Paket: Entré + STORT 3D
Paket: Entré + STORT 3D
Paket: Entré + STORT 3D
Paket: Entré + STORT 3D
Paket: Entré + STORT 3D
Paket: Entré + STORT 3D

Paket: Entré + STORT 3D

Entré till Universeum med fri tillgång till alla utställningar och aktiviteter + domföreställningen Stort 3D i Wisdome. Entré till Universeum när du vill under dagen – men senast 20 minuter innan domföreställningen startar.

  • Wisdome

I paketet ingår entrébiljett till samtliga utställningar och aktiviteter plus biljett till domföreställningen Stort 3D i Wisdome Göteborg.

När du köper detta paket väljer du själv entrétid. Kom till Universeum när du vill – men senast 20 minuter innan domföreställningen startar. Då hinner du gå genom entréspärrarna och ta dig till Wisdome i tid.

Entré
Upplev Universeum – få kunskap och kraft att göra jorden till en bättre och mer hållbar plats att leva på. Universeum rymmer vetenskap och upplevelser om hela världen – från stora världshav och tropisk regnskog till artificiell intelligens, människokroppen och den oändliga rymden.

Stort 3D
Rymden är ofattbart stor. Tack vare vår nyfikenhet och strävan efter kunskap har vi människor drivits till att utforska rymden och lärt oss mer om universum. Med Eva Röse som berättarröst beger vi oss iväg på en resa längre ut i rymden än var någon annan människa någonsin varit. Allting vi får se på vår resa är baserat på verklig data som inhämtats tack vare mänsklighetens tekniska framsteg och många års forskning. Stort visar oss hur ofattbart stor rymden är – och att det fortfarande finns oerhört mycket kvar att utforska.

Viktigt att veta
– Stort 3D är en domföreställning som visas i Wisdome. För att se domföreställningen bör man vara minst 4 år, då det förkommer starkt ljus och kraftigt ljud.
– Alla som ser en domföreställning behöver en egen Wisdomebiljett.
– Kom till Universeum senast 20 minuter innan domföreställningen startar.

Titel: Stort 3D – en kosmisk resa genom tid och rum
Format: Fulldome, 3D
Upplösning: 8K, 60 fps
Längd: 34 minuter
Språk: Svenska
Rekommenderad ålder: Från 8 år

What - Learning environments and programs:
  • Rek. ålder från 8 år. Egen platsbiljett krävs. Minimiålder i Wisdome 4 år.
Längd:
  • 34 min
Plats:
Wisdome (plan 7)

Köp din biljett här