PAKET: Entré + Making Magic 3D

PAKET: Entré + Making Magic 3D

Entré till Universeum med fri tillgång till alla utställningar och aktiviteter + domföreställningen Making Magic i Wisdome. Entré till Universeum när du vill under dagen – men senast 20 minuter innan domföreställningen startar.

  • Domföreställning

I paketet ingår entrébiljett till samtliga utställningar och aktiviteter plus biljett till domföreställningen Making Magic i Wisdome Göteborg.

När du köper detta paket väljer du själv entrétid. Kom till Universeum när du vill – men senast 20 minuter innan domföreställningen startar. Då hinner du gå genom entréspärrarna och ta dig till Wisdome i tid.

Entré
Upplev Universeum – få kunskap och kraft att göra jorden till en bättre och mer hållbar plats att leva på. Universeum rymmer vetenskap och upplevelser om hela världen – från stora världshav och tropisk regnskog till artificiell intelligens, människokroppen och den oändliga rymden.

Making Magic
I de visuella effekternas magiska värld kan vad som helst hända. Making Magic är en datoranimerad berättelse om hur visuella effekter skapas till film och datorspel – och hur de påverkas av naturlagarna som styr den verkliga världen.

I en värld skapad av visuella effekter och datoranimering är allt möjligt. Följ med Peter Stormare på ett oförglömligt äventyr skapat helt och hållet av datorer. Upptäck hur man med visuella effekter kan återskapa verkligheten in i minsta detalj, hur man med trianglar och ljussättning kan skapa verklighetstrogna dinosaurier och hur man kan kombinera verkligt filmat material med datoranimerade effekter för att producera nutidens stora blockbusters.

Making Magic är en 8K fulldome-show i 3D baserad på forskningen bakom digitala visuella effekter.

Viktigt att veta
– Making Magic är en domföreställning som visas i Wisdome. För att se domföreställningen bör man vara minst 4 år, då det förkommer starkt ljus och kraftigt ljud.
– Alla som ser en domföreställning behöver en egen Wisdomebiljett.
– Kom till Universeum senast 20 minuter innan domföreställningen startar.

Titel: Making Magic - A Visual Effects Story
Rekommenderad ålder: Från 8 år
Längd: 33 minuter
Format: Fulldome 3D
Upplösning: 8K, 30fps
Språk: Svenska

Vem:
  • Familj (barn >7 år)
  • Unga vuxna
  • Vuxna
Vad:
  • Domföreställning
Språk:
  • Svenska

Köp din biljett här