PAKET: Entré + Legenden om det förtrollade korallrevet 3D

PAKET: Entré + Legenden om det förtrollade korallrevet 3D

Entré till Universeum med fri tillgång till alla utställningar och aktiviteter + domföreställningen Legenden om det förtrollade korallrevet i Wisdome. Entré till Universeum när du vill under dagen – men senast 20 minuter innan domföreställningen startar.

  • Wisdome

I paketet ingår entrébiljett till samtliga utställningar och aktiviteter plus biljett till domföreställningen Legenden om det förtrollade korallrevet i Wisdome Göteborg.

När du köper detta paket väljer du själv entrétid. Kom till Universeum när du vill – men senast 20 minuter innan domföreställningen startar. Då hinner du gå genom entréspärrarna och ta dig till Wisdome i tid.

Entré
Upplev Universeum – få kunskap och kraft att göra jorden till en bättre och mer hållbar plats att leva på. Universeum rymmer vetenskap och upplevelser om hela världen – från stora världshav och tropisk regnskog till artificiell intelligens, människokroppen och den oändliga rymden.

Legenden om det förtrollade korallrevet
Efter att en fisketrålare ödelagt deras rev, har Shorty, Indigo och Jake inget annat val än att ge sig ut på en jakt för att hitta ett nytt hem. I sökandet efter rev – som kanske bara är en myt? – möter vännerna en mängd spännande miljöer. De passerar allt från kelpskogar till sjunkna vrak – och till och med yttre rymden! Deras oförglömliga resa för dem ansikte mot ansikte med en bläckfisk, delfiner, marulk och andra exotiska varelser. samidigt som de måste undvika hungriga hajar, farliga föroreningar och andra faror.

Legenden om det förtrollade korallrevet är fylld med humor och fantasi och kombinerar underhållning med ett viktigt budskap om effekterna av havsföroreningar.

Viktigt att veta
– Legenden om det förtrollade korallrevet är en domföreställning som visas i Wisdome. För att se domföreställningen bör man vara minst 4 år, då det förkommer starkt ljus och kraftigt ljud.
– Alla som ser en domföreställning behöver en egen Wisdomebiljett.
– Kom till Universeum senast 20 minuter innan domföreställningen startar.

Titel: Legenden om det förtrollade korallrevet
Rekommenderad ålder: Från 4 år
Format: Fulldome, 3D
Upplösning: 4k, 30 fps
Längd: 26 minuter
Språk: Svenska

Vem:
  • Familj (barn 0–6 år)
  • Familj (barn >7 år)
Vad:
  • Domföreställning
Språk:
  • Svenska
Plats:
Wisdome (plan 7)

Köp din biljett här