Paket: Entré + domföreställning STORT
Paket: Entré + domföreställning STORT
Paket: Entré + domföreställning STORT
Paket: Entré + domföreställning STORT
Paket: Entré + domföreställning STORT
Paket: Entré + domföreställning STORT

Paket: Entré + domföreställning STORT

Entré till Universeum med fri tillgång till alla utställningar och aktiviteter + domföreställningen Stort i Wisdome Göteborg. Förboka biljett för att säkra din plats – alltid bästa pris online!

  • Wisdome

I paketet ingår entrébiljett till samtliga utställningar och aktiviteter plus biljett till domföreställningen Stort i Wisdome Göteborg.

När du köper detta paket väljer du själv entrétid. Kom till Universeum när du vill – men senast 20 minuter innan domföreställningen i Wisdome Göteborg startar. Då hinner du gå genom entréspärrarna och ta dig till Wisdome Göteborg i tid.

Entré
Upplev Universeum – få kunskap och kraft att göra jorden till en bättre och mer hållbar plats att leva på. Universeum rymmer vetenskap och upplevelser om hela världen – från stora världshav och tropisk regnskog till artificiell intelligens, människokroppen och den oändliga rymden.

Stort
Rymden är ofattbart stor. Tack vare vår nyfikenhet och strävan efter kunskap har vi människor drivits till att utforska rymden och lärt oss mer om universum. Med Eva Röse som berättarröst beger vi oss iväg på en resa längre ut i rymden än var någon annan människa någonsin varit. Allting vi får se på vår resa är baserat på verklig data som inhämtats tack vare mänsklighetens tekniska framsteg och många års forskning. Stort visar oss hur ofattbart stor rymden är – och att det fortfarande finns oerhört mycket kvar att utforska.

Viktigt att veta
– Stort är en domföreställning som visas i Wisdome Göteborg. För att se domföreställningen bör man vara minst 4 år, då det förkommer starkt ljus och kraftigt ljud.
– Alla som ser en domföreställning behöver en egen Wisdomebiljett. Alla från 3 år behöver också entré eller årskort till Universeum för att kunna besöka Wisdome Göteborg.
– Kom till Universeum senast 20 minuter innan domföreställningen startar.

Titel: Stort 3D – en kosmisk resa genom tid och rum
Format: Fulldome, 3D
Upplösning: 8K, 60 fps
Längd: 34 minuter
Språk: Svenska
Rekommenderad ålder: Från 8 år

Vad:
  • Domföreställning
Språk:
  • Svenska

Köp din biljett här