Making Magic 3D

Making Magic 3D

I de visuella effekternas magiska värld kan vad som helst hända. Making Magic är en datoranimerad berättelse om hur visuella effekter skapas till film och datorspel – och hur de påverkas av naturlagarna som styr den verkliga världen.

  • Domföreställning

I en värld skapad av visuella effekter och datoranimering är allt möjligt. Följ med Peter Stormare på ett oförglömligt äventyr skapat helt och hållet av datorer. Upptäck hur man med visuella effekter kan återskapa verkligheten in i minsta detalj, hur man med trianglar och ljussättning kan skapa verklighetstrogna dinosaurier och hur man kan kombinera verkligt filmat material med datoranimerade effekter för att producera nutidens stora blockbusters.

Making Magic är en 8K fulldome-show i 3D baserad på forskningen bakom digitala visuella effekter.

Viktigt att veta
– Making Magic är en domföreställning som visas i Wisdome Göteborg. För att se domföreställningen bör man vara minst 4 år, då det förkommer starkt ljus och kraftigt ljud.
– Alla som ser en domföreställning behöver en egen Wisdomebiljett. Alla behöver också entré eller årskort till Universeum för att kunna besöka Wisdome.
– Kom till Universeum senast 20 minuter innan domföreställningen startar. Då hinner du gå genom entréspärrarna och ta dig till Wisdome Göteborg i tid. Tänk på att din bokade entrétid måste vara innan domföreställningens starttid.

Titel: Making Magic - A Visual Effects Story
Rekommenderad ålder: Från 8 år
Längd: 33 minuter
Format: Fulldome 3D
Upplösning: 8K, 30fps
Språk: Svenska

What - Learning environments and programs:
  • Rek. ålder från 8 år. Egen platsbiljett krävs. Biljett endast giltig tillsammans med entré eller årskort. Minimiålder i Wisdome 4 år.
Längd:
  • 33 min
Plats:
Wisdome (plan 7)

Köp din biljett här