Exklusiva djurupplevelser

Kom riktigt nära några av de mest populära djuren på Universeum! Våra kunniga djurvårdare guidar dig till ett spännande och oförglömligt möte. Samtidigt delar de med sig av fascinerande och intressant kunskap om djuren och arbetet som djurvårdare.

 

Boka ett oförglömligt äventyr för dig som älskar djur eller som vill ge bort en annorlunda present. Under våra exklusiva djurupplevelser får du följa med bakom kulisserna på Universeum och delta i djurvårdarnas dagliga arbete. Framför allt så får du komma riktigt nära några av djuren som lever här.

 

I våra exklusiva djurupplevelser ingår:

  • Privat guidning med en djurvårdare under en timme
  • Tillträde bakom kulisserna
  • Förberedelse av foder och mat
  • Unikt och nära möte med ett av djuren nedan
  • Möjlighet att upptäcka resten av Universeum på egen hand

Djurupplevelserna är anpassade för 1–5 deltagare. Minimiålder 5 år.

 

Närkontakt med sengångarna

Ni välkomnas av en av våra djurvårdare. I foderköket förbereder ni lunch eller middag till sengångarna.  Sengångarhägnet är inte öppet för ordinarie besökare, men här får du gå in och mata sengångarna! Under tiden får du lära dig massor om dessa långsamma, fascinerande djur.

Guidning hos reptilerna

Tillsammans med en djurvårdare gör ni ett besök hos någon av reptilerna på Universeum. Här får ni observera djuret och ta del av spännande fakta om djuret – på Universeum och i det vilda. Dessutom kan du få svar på alla dina kluriga frågor om reptiler.

Egna önskemål

Vill ni träffa något av de andra djuren på Universeum? Vi lyssnar gärna på era idéer! Var dock beredd på att vi inte kan tillgodose alla önskemål på grund av säkerhetsskäl.

 

Att tänka på

Bär oömma kläder samt bekväma och stabila skor. Ta gärna med kamera, men tänk på att fotografera utan blixt. Det är aldrig tillåtet att klappa eller röra vid djuren utan tillstånd.

 

Bokning och priser

Våra exklusiva djurupplevelser kan bokas vardagar och helger från kl 13.

 

Pris
Exklusiva djurupplevelser

2 800 kr (Entré för 2 personer ingår). Max 5 personer per grupp.

Köp upplevelse

 

Bokning av upplevelse 

Efter genomfört köp bokas sedan tid och vilken typ av upplevelse ni önskar via vårt bokningssystem.
Bokning av tid måste ske minst fyra veckor innan önskat besöksdatum. 

På grund av den rådande situationen med coronaviruset har vi valt att pausa alla bokningsbara tillfällen till och med oktober för att minska risken för eventuell smittspridning. Säkerheten för besökare, medarbetare och djur är vår högsta prioritet.

Boka upplevelse


Kontakta oss

Vid frågor hör av dig till Gästservice via info@universeum.se.