Event

Med en egen regnskog, ett par av Europas största akvarier och hundratals exotiska djur till hands finns alla möjligheter att skapa ett unikt och oförglömligt event.

 

När vi har stängt för dagen slås dörrarna upp för den som vill tillbringa en minnesvärd kväll tillsammans med kunder och kollegor. Universeum har kapacitet att husera upp till 800 personer på en och samma gång. Men vi välkomnar givetvis även mindre sällskap. Här är några av de alternativ som står till buds:

 

 

Akvariehallen

Få känslan av att befinna dig på havets botten och njut av mat och dryck mellan två av Europas största akvarier.

  • Trerätters middag för 50–200 sittande gäster.
  • Buffé för 50–150 sittande gäster.
  • Mingel med bubbel och tilltugg för 100–300 gäster.

Foajén

Panoramautsikt mot vår magnifika regnskog och alla de färgstarka djur som bor i den.

  • Trerätters middag för 50–275 sittande gäster.
  • Buffé för 50–200 sittande gäster.
  • Mingel med bubbel och tilltugg för 100–500 gäster.

Foajén fungerar även utmärkt för underhållning, dans och barhäng efter en middag i Akvariehallen.

Kapokhyddan

Intim stämning ackompanjerad av fantastisk utsikt över Regnskogen. I Kapokhyddan erbjuder vi en lite enklare uppdukning.

  • Tvårätters middag för 25-50 gäster.

Mingel

Hela Universeum står till ert förfogande! Mingel med plockmat och dryck för 500 till 800 gäster.

Universalen

Aula för upp till 115 gäster i biosittning. Teknisk utrustning finns att tillgå. Berätta om dina behov och ta med egen dator, så löser vi resten.

 

Mat och dryck

Trerätters middag med vita dukar, en välkomponerad buffé eller mingeltallrik och bubbel på stående fot. Köket premierar närproducerat och det finns ekologiska alternativ att tillgå. Vår eventpersonal är lyhörd för dina önskemål och hjälper gärna till att välja dryck som passar väl till maten.

 

 

 

Upplev mer

Få ut det mesta av kvällen. Ta en guidad tur genom våra utställningar. Eller bjud på en rundtur i huset och chansen att uppleva djur och natur på egen hand. Vi ordnar teamövningar med spännande experiment för den som vill, eller ger möjlighet att möta några av djuren på riktigt nära håll. Berätta om dina önskemål, vi hittar gärna nya lösningar.

 

 

Kontakta oss

För visning, frågor, bokningar eller prisexempel, hör av dig till eventkoordinator Gunilla Lexö Kinnmark på event@universeum.se eller 031–335 64 30.