Skolavtal

Fria skolbesök hela läsåretl! Med skolavtal blir Universeum ert eget hus där ni upplever naturvetenskap och teknik i de spännande utställningarna.

 

För oss är det viktigt att alla unga ges likvärdiga förutsättningar för lärande i alternativa lärmiljöer. Med skolavtal får förskolebarn och skolelever fri entré hela läsåret tillsammans med sina lärare.

Avtalsskolor har fri tillgång till alla på egen hand-uppdrag och hela vårt dagliga program. Häng med på hajmatning, bygg och skapa i Teknoteket eller var med på Måndagsrassel! Universeum är fullt av nyfikenhet och inspiration som hjälper förskolor och skolor till ökad måluppfyllelse.

Universeum kan också användas för lärares kompetensutveckling. Avtalslärare bjuds varje år in till inspirationskvällar, fortbildningstillfällen och föreläsningar. Fortbildningar för hela arbetslag eller skolor kan också ingå i ert skolavtal.

 

Har din skola avtal? På sidan Skolavtal 2017/2018 hittar du information om alla aktuella avtal tillsammans med bokningsinstruktioner och kontaktuppgifter.

 

Kontakta oss

Kontakta Kerstin Appelström om du vill veta mer.
Telefon: 031–335 64 81
E-post: kerstin.appelstrom@universeum.se

 

 

 

Mängdrabatt på skolentré

Vi erbjuder även mängdrabatt på skolentré. Det passar er som vill komma flera gånger under ett läsår – men inte så ofta som varje dag.