Renovering Vattnets väg

Bubbla_vv_stangtUrsäkta röran! Med start den 9 januari renoverar vi Vattnets väg. Taket byts och under tiden kommer utställningen inte vara tillgänglig. Vattnets väg öppnar åter 31 mars.

 

Vi ber om ursäkt för att det kan bli lite stökigt för dig som gäst och för att allting inte är öppet som vanligt. Vill vill att vår byggnad ska hålla i många år framöver, därför byter vi taket på Vattnets väg. Detta medför att utställningen är stängd under en renoveringsperiod på tre månader.

För att ditt besök på Universeum ska bli lika spännande och intressant som annars, så ökar vi upplevelserna i övriga huset. Vi har både fler programpunkter och fler guider fram till april, jämfört med tidigare motsvarande perioder. 

 

Hur påverkar renoveringen mig som gäst?

Hela Vattnets väg är stängt under renoveringsperioden. Diagonalhissen som tidigare gick direkt till våning 7 är avstängd. Istället kommer personalhissen vara tillgänglig för gäster som ett komplement till de Gröna hissarna som går mellan plan 0 och plan 4. Trapporna är öppna som vanligt och i övrigt påverkar inte renoveringen dig som gäst.

 

vv_stanger