Digital Lab

Digital Lab är ett specialprogram för alla 11–14-åringar som vill få kunskap, förståelse och praktisk erfarenhet av programmering och digitala tekniker. Kurserna är ett samarbete med Ericsson och hålls på Universeum.

 

Digital Lab riktar sig till dig som är mellan 11 och 14 år och ges under vår och höst då programmering och digitala tekniker ligger i fokus. Nytt för i år är Digital lab Summer camp!

 

Digital lab Summer camp – För tjejer

Våra liv blir mer och mer digitala. Med din mobil kan du hitta all världens information med ett klick och prata med vänner på andra sidan jorden. Men har du funderat på hur det fungerar egentligen? Under en fullproppad vecka i sommar kan du lära dig programmera och designa en webbsida från grunden. Digital lab summer camp är för dig som vill få förståelse för hur programmering och teknik fungerar. Inga förkunskaper krävs!

 

Vecka 32 kör vi Digital Lab Summer camp för tjejer! 

 

Digital lab Summer camp pågår vecka 32 mellan klockan 9-15. Vi startar måndag 7 augusti avslutar fredag 11 augusti. Välkommen!

 

bubbla_digital-lab

Kostnad

Digital lab summer camp kostar 950 kronor för hela veckan. Då ingår lunch, frukt och Science Pass i priset. Har du redan ett Science Pass blir kostnaden 605 kronor.

 

Detta betalas in på bankgiro; 5237-2711, senast 7 dagar efter mottagen bokningsbekräftelse.

 

Anmälan

Anmäl dig via vår onlinebokning.

Observera att du är anmäld först när du har mottagit en anmälningsbekräftelse! Antalet platser är begränsade. Först till kvarn gäller.

Genom att anmäla dig till Digital Lab Sumer camp förbinder du dig till att delta under hela kursen.

Vid frågor kontakta Jesper Östlund jesper.ostlund@universeum.se 

 

Lär dig mer om programmeringsspråket Scratch


I samarbete med:

 

ericsson_100x88