Workshop i naturfotografering med Brutus Östling

Publicerad: 2017-04-21
Bilder: Universeum

Förra årets uppskattade fotoworkshop är tillbaka! Söndagen den 4 juni kommer författaren och naturfotografen Brutus Östling åter till Universeum och håller en heldags workshop i fotografering. Lär dig se naturen genom en lins och fånga ögonblicket.

Universeums regnskog är en modell av en sydamerikansk neotropisk regnskog och hyser över 600 olika djur- och växtarter. Med andra ord – perfekt för en workshop i naturfotografering! Start klockan 08.30 i Regnskogen för bästa möjlighet att se dess invånare. Under dagen växlas praktiska övningar i de levande miljöerna och föredrag i vår föreläsningssal. Den beräknade sluttiden är kl 17.00. Det krävs inga förkunskaper för att delta – nybörjare som proffs är välkomna!

 

Författaren och naturfotografen leder workshopen tillsammans med Jesper Östlund, biolog och pedagog på Universeum. Medtag systemkamera och objektiv. Tag även med egen bärbar dator om du har möjlighet.

 

Workshopen hålls på Universeum söndagen 4 juni klockan 08.30–17.00

 

Kostnad

Workshopen kostar 995 kronor inklusive lunch och kaffe i föreläsningssalen. Avgiften betalas in på bankgiro 5237-2711. Ange för- och efternamn som referens. För att behålla din plats måste betalningen ske senast sju dagar efter mottagen bokningsbekräftelse.

 

Anmälan

Anmälan görs via vår .

Antalet platser är begränsade till 25 deltagare. Först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är 26 maj.

Kontakta oss Vid frågor kan du kontakta Jesper Östlund E-post:

 

(Anmälan är bindande. Arrangörerna innehar rätten att ställa in workshopen vid för få deltagare. Detta meddelas senast 7 dagar innan kursstart. I fall att workshopen ställs in återbetalas hela kursbeloppet)