Vi ses i huset eller våra digitala kanaler

Publicerad: 2020-03-31
Bilder: Universeum

Universeum håller öppet med ordinarie öppettider. Vi följer myndigheternas rekommendationer och uppmanar våra besökare att göra detsamma. Ses vi inte i huset så följ oss i våra digitala kanaler!

 

Säkerheten för besökare, medarbetare och djur är vår högsta prioritet. I enlighet med de senaste myndighetsbesluten har vi från och med den 29 mars begränsat antalet samtidiga besökare i huset till max 50. På sidan Om coronaviruset har vi samlat all information om hur vi hanterar coronautbrottet och hur det påverkar ditt besök.

Tills dess att vi ses här i huset igen kommer vi göra det vi gör bäst i våra digitala kanaler. Följ oss på Facebook eller Instagram för att ta del av rolig, viktig och knasig kunskap!  

Psst! Är du lärare och saknar Universeum? I vår nya miniserie Kunskapskakor tipsar vi om frågor och uppdrag att jobba med i skolan. I en serie filmer får ni utforska Universeums miljöer från klassrummet, ledda av våra pedagoger.

För mer information om coronaviruset se Folkhälsomyndighetens information om Covid-19 och myndigheternas samlade information på krisinformation.se.