Kuslig, klurig och krypande vetenskap hela höstlovet!

Publicerad: 2018-10-03
Bilder: Universeum

Under höstlovet, med start den 27 oktober, får kemi, fysik, biologi och teknik en läskig tvist när Universeum bjuder in till Creepy Science. Hela huset är späckat med nervkittlande aktiviteter.

 

Creepy science är tillbaka på Universeum hela höstlovet! Mellan den 27 oktober och 4 november fylls hela huset med slemmigt slajm, mekaniska spöken, törstiga blodsugare, vidunderliga havsdjur och mycket mer. Gör ett kusligt quiz om verklighetens vampyrer, upplev Fysikmanegen där det näst intill omöjliga kan hända och kom ruskigt nära krypande och krälande djur.

Nytt för i år är bland annat matning av pirayor, en fisk som sägs kunna äta upp en människa in till benen på endast några få minuter… Vi tar reda på om myten stämmer. Men också ett quiz om hur myter om havsmonster har uppkommit, nya slajmiga experiment och så utforskar vi köttätande växter och deras mystiska liv. Kolla in programmet för att upptäcka allt som händer under Creepy science.

Under halloween har vi öppet extra länge – kl 10–19 varje dag hela höstlovet. 

Säkra din biljett redan nu på ticket.universeum.se

 

Tjuvstart med kvällsöppet 26 oktober

Få en kuslig, klurig och lite kladdig försmak på halloween. När mörkret lagt sig slår vi upp portarna till halloweenkväll den 26 oktober! – dessutom till extra bra priser! Läskigt välkommen till vår halloweenkväll fredag 26 oktober klockan 18.30–21.

 

Priser under halloweenkvällen 26 oktober:

  • Barn: 110
  • Vuxen: 150
  • Senior: 135

Läskigt välkommen!