Kickoff för avtalslärare

Publicerad: 2017-08-07
Bilder: Universeum

Nu sparkar vi igång det nya läsåret! Måndag 28 augusti är det kickoff för alla avtalslärare på Universeum. Välkommen till en givande eftermiddag!

Du som är avtalslärare kan besöka Universeum med klassen eller på egen hand fritt under hela läsåret. Under kickoffen den 28 augusti går vi igenom vad du kan gör under ett besök med klassen eller på en lärarfortbildning. Vi kör även en kort genomgång av hur du som lärare genomför bokningar.

Dessutom berättar vi om spännande framtida projekt – Kemilabbet, utvecklingen av Dödliga skönheter, den nya stora visualiseringsdomen och mycket mer. Det kommer skapa många nya upplevelser och möjligheter för elever och lärare. Vår förhoppning är att du ska använda Universeum som ett andra klassrum under hela läsåret.

 

Varmt välkommen på kickoff måndag 28 augusti klockan 16–18.30 på Universeum! Vi bjuder på fika ute på vår nya takterrass.

 

Anmäl dig via vår onlinebokning.

 

Hur vet jag om min skola har avtal?

Jobbar du i årskurs 4 eller 5 i Göteborg har du avtal. För övriga skolor går ni på Skolavtal 2017/2018 och letar efter din skola. Alternativt frågar du din rektor.