Kärleksveckorna börjar med kärlekskväll på (s)kärtorsdag

Publicerad: 2018-03-23
Bilder: Universeum

Utforska kärleken tillsammans med oss på Kärtorsdag den 29 mars! Ta med någon du tycker extra mycket om – dejten, farmor eller din bästa vän! Vi bjuder på det bästa av Universeum och extra kärleksfulla aktiviteter hela kvällen till kl 21.00.

 

Kvällsöppet betyder ett program riktat till en vuxnare publik, med aktiviteter som bjuder på fördjupad kunskap i kärlek bland växter, djur och inte minst människor.

Lär dig om djurens bästa raggningsknep, delta i kluriga quiz om snippor, snoppar, yngel och ungar, spana på hajar, smaka på chokladglass gjord med flytande kväve, lär dig mer om hur ormar och ödlor hittar kärleken och mycket annat. Kolla in kvällens program!

Dessutom kommer Anton Ekblad som forskar om programmering på Chalmers. Han visar hur ogenomtänkt programmering av appar kan ödelägga våra nära kärleksrelationer och vad det finns för tekniker för att undvika det.


Specialpriser

Från kl 18.30 har vi specialpriser på entrén:

Barn 99 kr
Vuxen 149 kr
Senior 119 kr

Entrébiljett köper du i biljettkassan på plats.
Priset gäller endast den 29 mars kl 18.30–21.00 och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.


Extra mycket kärlek ända till midsommar

Kärtorsdag är starten på Universeums kärlekstema som varar ända fram till midsommar. Kolla in programmet för våra Kärleksveckor.