Jobbis förvandlas till Minihalloween

Publicerad: 2019-10-02
Bilder: Universeum

Mina damer och herrar, mysmonster och söta spöken, låt oss få presentera årets nyaste nyhet för våra yngsta besökare. Nämligen, Minihalloween!

 

Under Måndagsrassel den 14 och 21 oktober samt Fredagstrassel den 18 och 25 oktober tar Jobbis på sig en kuslig kostym med både varité, något riktigt klibbigt och snickarverkstad. 

 

En populär programpunkt i miniformat

Vad kan du tillverka av psylliumfrön, vatten och karamellfärg? Slajm såklart! Eftersom Kemilabbet har en läskig åldersgräns på tre år men slajm är klibbigt lockande även för de yngre, har nu Slabbet gått och blivit experimentrum för de minsta. Här får alla galna små forskare skapa sitt eget slajm att ta med sig hem och skrämmas med. Huuuu! 

 

 

Gör din egen fladdermuskompis

Låt kreativiteten flöda i Fladdermusverkstan och gör din alldeles egna fladdermuskompis. Eller finns det något annat halloweendjur att tillverka? Vad vill du skapa? En halloween-hund? En spökhamster? Det är buu som bestämmer.

 

Mini-manegen 

Nu slår dörrarna för Universeums besynnerligt braiga varité upp med dunder och brak. I Mini-manegen kan precis allt hända och mycket mer. Kanske får du reda på vad som finns inuti den hemliga lådan, kanske får du se de lustiga djuren. Vem vet? Mini-manegen vill du verkligen inte missa.

 

BUU! Kolla in programmet för att se tiderna för alla små minihalloween-aktiviteter.