Instalco ny partner till Universeum

Publicerad: 2022-05-19
Bilder: Universeum

Universeum och Instalco har inlett ett samarbete. Partnerskapet syftar till kunskapsutveckling inom hållbarhetsområdet.

 

Genom samarbetet kommer Instalco att stödja Universeums uppdrag att stärka Sveriges innovationskraft och kompetensförsörjning. Tillsammans ska vi lyfta fram vikten av hållbarhet utifrån flera olika perspektiv och bidra till kunskapsutveckling för flera olika målgrupper, allt för att bidra till en hållbar samhällsutveckling.

–  Vi är glada och stolta att presentera Instalco som partner till Universeum. De kommer med både bred kompetens och stort engagemang i viktiga framtidsfrågor, säger Carina Halvord, VD för Universeum.

Instalco är ett av Nordens ledande installationsföretag inom el, VS, ventilation, kyla, industri och teknikkonsult. Samarbetet med Universeum, som initialt är treårigt, sker inom ramen för deras hållbarhetsprogram. Robin Boheman, VD för Instalco:

– Ett av våra delmål i vårt hållbarhetsarbete inom Instalco är att göra samhällsnytta. Det gör vi varje dag genom våra klimatsmarta och energieffektiva installationer. Vi gör det också genom samarbeten med organisationer som verkar för ett bättre och mer hållbart samhälle. Vill skapa en bättre miljö genom att bidra med det vi kan och där passar samarbetet med Universeum väl in.