Inbjudan: Kostnadsfri föreläsning om hållbara livsmedelssytem i en pandemi

Publicerad: 2022-05-02
Bilder: Universeum

Hur ser livsmedelssystemet ut som ser till att fylla butikshyllorna och våra tallrikar? Vilka vägar finns det för att ställa om till mer hållbara system? Forskare My Sellberg berättar mer i den digitala föreläsningen Hållbara livsmedelssystem i en pandemi.

 

Mat är en fråga som engagerar oss alla, som grundläggande behov och en del av vardagen. Som en del av Universeums och Stockholm Resilience Centres samarbete kommer nu en fjärde kostnadsfri digital föreläsning. Den här gången kommer vi djupdyka i hållbara livsmedelssystem i en pandemi. 

Datum: 18 maj
Tid: 15.30-16.30
Pris: Kostnadsfritt

Föreläsare: My Sellberg är forskare på Stockholm Resilience Centre inom hållbarhetsvetenskap med två huvudspår: tillämpning av resiliens i samhälls­planering och omställning till hållbara livsmedelssystem. Med kompetens i processledning arbetar hon för att brygga över forskning och praktik och skapa samarbeten mellan olika samhällsaktörer. 

Läs mer och anmäl dig här!