Fotoworkshop med Brutus Östling

Publicerad: 2016-08-15
Bilder: Universeum

Söndagen den 16 oktober kommer författaren och naturfotografen Brutus Östling till Universeum och håller en heldags workshop i fotografering. Lär dig se naturen genom en lins och fånga ögonblicket.

 

Universeums regnskog är en modell av en sydamerikansk neotropisk regnskog och hyser över 600 olika djur- och växtarter. Med andra ord – perfekt för en workshop i fotografering! Vi börjar redan kl 08.30 i Regnskogen för bästa möjlighet att se dess invånare. Under dagen växlar vi mellan praktiska övningar i de levande miljöerna och föredrag i vår föreläsningssal. Den beräknade sluttiden är kl 17.00. Det krävs inga förkunskaper för att delta – nybörjade som proffs är välkomna!

Författaren och naturfotografen Brutus Östling leder workshopen tillsammans med Jesper Östlund, biolog och pedagog på Universeum.

kolibri

 

Medtag systemkamera och objektiv. Tag även med egen bärbar dator om du har möjlighet.

 

Workshopen hålls på Universeum söndagen 16 oktober kl 08.30–17.00

 

Kostnad

Workshopen kostar 995 kronor inklusive lunch och kaffe i föreläsningssalen. Avgiften betalas in på bankgiro 5237-2711. Ange för- och efternamn som referens. För att behålla din plats måste betalningen ske senast sju dagar efter mottagen bokningsbekräftelse.

 

Anmälan

Anmäl dig här. Antalet platser är begränsade till 25 deltagare. Först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är 7 oktober.

 

Kontakta oss

Vid frågor kan du kontakta Jesper Östlund.

E-post: jesper.ostlund@universeum.se

 

(Anmälan är bindande. Arrangörerna innehar rätten att ställa in workshopen vid för få deltagare. Detta meddelas senast 7 dagar innan kursstart. I fall att workshopen ställs in återbetalas hela kursbeloppet)