Fortsatt tillfälligt stängt!

Publicerad: 2020-11-18
Bilder: Universeum

Med anledning av de ytterligare åtgärder som myndigheterna sätter in för att hejda smittspridningen av covid-19 håller Universeum fortsatt stängt. Så fort vi kan öppna igen meddelas aktuella öppettider.

 

29 oktober skärpte Folkhälsomyndigheten de allmänna råden för bland annat Västra Götalands län för att bromsa smittspridningen av covid-19. Bland annat avråds alla som vistas i länet från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum och museer. Den 24 november föreslås förbud mot att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare träda i kraft.

Universeum håller därför tillfälligt stängt. Tråkigt, men också självklart. Vi behöver alla ta ansvar och hjälpas åt för att hejda smittspridningen av covid-19. Tills dess att vi ses i huset igen får du mer än gärna följa oss på FacebookInstagram och LinkedIn.

 

Förköpta biljetter återbetalas. Maila ditt orderunderlag till info@universeum.se. Vi hanterar alla ärenden så snabbt vi kan i den ordning de kommer in.

På sidan Om coronaviruset finns information om hur Universeum hanterar risken för coronaviruset och hur det påverkar öppethållande och besök.