Samarbeta med oss

bubbla_uppdrag

Att öka intresset för naturvetenskap, teknik och matematik hos barn och ungdomar. Så lyder uppdraget vi har fått av våra grundare.

 

Genom inspirerande utställningar och spännande program stimulerar vi nyfikenheten för dessa ämnen hos barn från tidig förskoleålder och uppåt. Fortbildning av lärare är också en viktig förutsättning för att positivt påverka ungas attityder.

För att kunna utveckla verksamheten ytterligare behöver vi fler samarbetspartners som stödjer vårt arbete.

Ett självklart intresse för naturvetenskapliga och tekniska ämnen redan från början kan påverka både gymnasieval och inriktning på universitetet senare i livet. Att det finns välutbildade unga människor att tillgå, redo att möta framtidens utmaningar som forskare, ingenjörer och tekniker, är en förutsättning för Sveriges framgång. Som Nordens ledande science center har vi en unik möjlighet att inspirera hundratusentals unga och få med dem på vår resa mot ett långsiktigt hållbart samhälle.

 

Det är inget enkelt uppdrag vi har. Men det är roligt. Och spännande, givande och utvecklande. Vill du och ditt företag vara med och stödja vårt arbete? Hör av dig till oss så berättar vi mer om olika former av partnerskap.

 

samarbeten_kollage

 

Kontakta oss

Vid frågor om att samarbeta med Universeum, hör av dig till Bertil Blomsterberg, ansvarig för samarbeten och partners.
Telefon: 031–335 64 63
E-post: bertil.blomsterberg@universeum.se

 

Stort tack till våra befintliga samarbetspartners.