Företagsevent

Med en egen regnskog, ett par av Europas största akvarier och spännande experiment och utmaningar till hands finns alla möjligheter att skapa ett unikt och oförglömligt event.

 

När vi har stängt för dagen slås dörrarna upp för den som vill tillbringa en minnesvärd kväll tillsammans med kunder och kollegor. Universeum har kapacitet att husera upp till 1000 personer på en och samma gång. Givetvis välkomnar vi även mindre sällskap.

 

Här är några av de alternativ som står till buds när ni väljer Universeum som plats för ert event:

 

Magisk kväll i Akvariehallen

Få känslan av att befinna dig djupt under ytan omgiven av havets invånare. Njut av mat och dryck mellan två av Europas största akvarier. Vi erbjuder trerätters middag, buffé eller mingel med bubbel och tilltugg för upp till 200 gäster. 

Event i Kemilabbet

Utforska kemins magi med dina kollegor! Labba tillsammans och fördjupa er i kemins magiska värld. Vi kan lova att experimentlustan kommer fram i en bubblande och annorlunda miljö. Buffé eller mingeltallrik för upp till 100 gäster.

Mingel i hela huset

Hela Universeum står till ert förfogande! Mingel med mat och dryck för 200 till 1000 gäster.

Festligheter i foajén

Panoramautsikt mot vår magnifika regnskog och alla de färgstarka djur som bor i den. Vi dukar upp trerätters middag eller buffé för upp till 30 gäster och mingel för upp till 500 gäster, allt med regnskogen som fond.

Foajén fungerar även utmärkt för underhållning, dans och barhäng efter en middag i Akvariehallen.

Julbord och julfest

Julfest med Regnskogen som en grön och lummig fond? Eller magisk julmiddag i Akvariehallen, med sällskap av en rocka eller haj vid bordet? Ni kan kombinera er julfest eller julbord med rundvandring i huset, spännande experiment eller varför inte ett klurigt science quiz. Vi hjälper er gärna att sätta ihop ett festligt julpaket efter era önskemål.

Läs mer

 

Mat och dryck

Trerätters middag med vita dukar, en välkomponerad buffé eller mingeltallrik och bubbel på stående fot. Vår eventpersonal är lyhörd för dina önskemål och hjälper gärna till att välja dryck som passar väl till maten.

Under våra företagsevent väljer köket alltid mat och dryck med omsorg där närproducerade och ekologiska val premieras. Kontakta oss för att få veta mer om våra hållbara alternativ.

 

Upplev mer

Få ut det mesta av kvällen. Ta en guidad tur i våra utställningar eller ta chansen att uppleva djur och natur på egen hand. Vi ordnar även teamövningar med spännande experiment för den som vill, eller låter er möta några av djuren på riktigt nära håll.

Berätta om dina önskemål. Vi hittar gärna nya lösningar!

 

Kontakta oss

För hela vårt utbud, visningar, frågor, bokningar eller prisexempel, hör av dig till vår eventbokning.

Eventkoordinator
Gunilla Lexö Kinnmark

E-post: event@universeum.se
Telefon: 031–335 64 30